PDA

View Full Version : 2010 Module Question



BlindBuck
12-08-2009, 07:07 PM
A number 1 module on Judge is 29", does this mean to make a GT500 30" you would also use a number 1 module?

I am assuming since the cam is the same the modules are the same also.

Thanks in Advance for the Help!!

hartofthethumb
12-08-2009, 07:37 PM
You are correct.

BlindBuck
12-08-2009, 07:49 PM
Thanks for the quick response!! Gotta love this site ask a question and get an answer in minutes.

hartofthethumb
12-08-2009, 07:58 PM
Thanks for the quick response!! Gotta love this site ask a question and get an answer in minutes.

Yep lots of people here with good info for most any problem....























...and a few like me who will spout off random crap at the drop of a hat, lol.:beer1:

TEXAS 10PT
12-08-2009, 10:25 PM
Yep lots of people here with good info for most any problem....

...and a few like me who will spout off random crap at the drop of a hat, lol.:beer1:


Dang Ben you ARE getting the hang of things around here LOLOLOLOL

TEXAS

Maybee-R
12-08-2009, 11:01 PM
Waskers....:)

hartofthethumb
12-09-2009, 12:31 AM
Waskers....:)
LOL, thats great.:)